Bli testpilot – få ett presentkort värde 300 kronor

Bli testpilot för vår Instagram-kurs

Är du mellan 13 och 16 år? Bor du dessutom i Västmanland? Snyggt! Då är du den ultimata testpiloten.

Att vara testpilot är inte alls så farligt som det låter. Du kommer inte att göra något fysiskt krävande  och du kan utföra testerna hur och när du vill – hemma, på skolan, under toalettbesöket och så vidare. Med andra ord kan du i lugn och ro hjälpa oss att bli bättre och samtidigt få ett presentkort, värde 300 kronor! 

Väldigt kortfattat - vilka är vi?

Framtidens Företagare hjälper och stöttar ungdomar att starta sommarföretag. Vi hjälper våra deltagare att bli sina egna chefer och ger redskap och förutsättningar att lyckas med sitt entreprenörskap.

Varför behöver vi testpiloter?

Målet med Framtidens Företagare är att alla kan vara med, oavsett vad som händer i vår omvärld. Ett steg mot detta är att erbjuda våra deltagare möjligheten att delta i “FF” helt digitalt. Därför kommer en sprillans ny grundkurs lanseras 2021. Detta är en nytt koncept och därför behöver vi dig – en testpilot som hjälper oss att göra en grymt bra kurs.

Kanske den bästa som någonsin har gjorts?

Vad ska du göra?

Det är enkelt. Du behöver bara vara dig själv, lös några uppgifter och besvara enkla frågor via ett formulär på vår hemsida – allt sker alltså skriftligt.

Du kommer att behövas vid tre tillfällen. För att vara testpilot (och få presentkortet) krävs det att du fullföljer testerna vid alla tre tillfällen och inom utsatt tid. Uppskattningsvis kommer du att lägga ner 20-30 minuter per tillfälle. 

Anmäl ditt intresse i länken nedan så återkommer vi med all information om du blir antagen till testgruppen.

Vad får du?

Förutom att du får tillgång till exklusivt material och en liten glimt av framtiden vill vi så klart kompensera dig att du lägger ner din värdefulla tid på att hjälpa oss. När du har fullföljt de olika testerna skickar vi ett presentkort på 300 kronor hem till dig. 300 spänn! 

Lättförtjänta pengar, eller hur?

Vad händer sen?

Dina svar och åsikter samlas in och analyseras. Du kommer givetvis vara anonym och behöver inte “försvara” dina svar. 

När den insamlade datan har analyserats ser vi vad som fungerade bra och mindre bra med kursen – tack vare dig!  

Dela inlägget

Facebook
Twitter
LinkedIn
Email

Bli testpilot

Vad kul att du vill hjälpa oss!

Fyll i alla rutor nedan.  Om du blir antagen kommer vi att kontakta dig via mail med mer information.