Bli framtidens företagare

Går du i årskurs 8-9 och bor i Västmanland?

sök till Framtidens Företagare

Sommaren och ett långt lov närmar sig. Livet känns lite lättare och roligare igen. Men du känner dig ändå lite stressad  – “hur ska jag tjäna egna pengar i sommar?” och “hur ska jag kunna fixa ett sommarjobb? Det är ju omöjligt att hitta något i den här staden” ekar i ditt huvud.

Känner du igen dig?

Det är därför Framtidens Företagare finns. Vi tycker att alla ungdomar, oavsett förutsättningar, ska få möjligheten att jobba och tjäna egna pengar under sommaren. Pengar är inte allt, men det är trevligt att kunna frossa i glass eller spara ihop pengar till den där mopeden. 

Anledningen till att du läser detta är nog just att du känner igen dig i någon av punkterna ovan. Bra, du är på rätt väg!

Framtidens Företagare ger dig möjligheten att skapa ditt eget sommarjobb. Det är inte svårt. Allt du behöver är en affärsidé, lite driv och nyfikenhet. Resten hjälper vi dig med.

Följ dessa tre steg

1. Gör vår baskurs – Rymdbasen –  i entreprenörskap och personlig utveckling. Denna kurs finns på Instagram. Vi rekommenderar alla att göra denna!

2. Sök med din affärsidé och pitcha din idé för oss. 

3. Starta ditt företag och börja jobba. Du bestämmer själv hur mycket du vill jobba och hur mycket pengar du vill tjäna. Vi kommer att vägleda, peppa och stötta dig under hela sommaren.

Har du några frågor så tveka inte att kontakta oss.

Vi ses i sommar!